Сезона 1 – 2019

 

Ги Запознаваме Ретките Болести 2019Ju njoftojmë me Sëmundjet e rralla 2019
Видеа 2019Videos 2019
Графички наслови за веб портали 2019Shfaqjet në radio 2019
Текстови за веб портали 2019Portalet në internet 2019
Радио Емисии 2019Titulli Grafik për Ueb 2019

YouTube: Ги Запознаваме Ретките Болести 2019

YouTube: Ju Njoftojmë me Sëmundjet e Rralla 2019
Видео Спот химна OhridSuperstar Band

Video Spot himn OhridSuperstar Band