Сезона 2 – 2020

Ги Запознаваме Ретките Болести 2020Ju njoftojmë me Sëmundjet e rralla 2020
Графички наслови за веб портали 2020Videos 2020
Текстови за веб портали 2020Shfaqjet në radio 2020
Радио Емисии 2020Portalet në internet 2020
Видеа 2020Titulli Grafik për Ueb 2020

YouTube: Ги Запознаваме Ретките Болести 2020

YouTube: Ju Njoftojmë me Sëmundjet e Rralla 2020
Видео Спот химна OhridSuperstar BandVideo Spot himn OhridSuperstar Band
химна OhridSuperstar Band – Site Sme Isti