Сезона 3 – 2021

Ги Запознаваме Ретките Болести 2021Ju njoftojmë me Sëmundjet e rralla 2021
Видео Емисии 2021Videos 2021
Графички наслови за веб портали 2021Shfaqjet në radio 2021
Текстови за веб портали 2021Portalet në internet 2021
Радио Емисии 2021Titulli Grafik për Ueb 2021
YouTube: Ги Запознаваме Ретките Болести 2021YouTube: Ju Njoftojmë me Sëmundjet e Rralla 2021
Видео Спот химна OhridSuperstar BandVideo Spot himn OhridSuperstar Band
химна OhridSuperstar Band – Site Sme Isti