Гордана Лолеска добитник на Повелбата „Св. Климент Охридски“ – Патрон на Охрид

На свечена академија која на 7-ми декември 2021 година се одржа во големата сала на општина Охрид, беа доделени највисоките општински признанија, Наградата и Повелбите „Св. Климент Охридски“. Ми претставува голема чест и задоволство што сум дел од овогодинешните добитници Повеќе