Гордана Лолеска од Здружението за поддршка за лицата со ретки болести „Ретко е да си редок“ на Велигденска средба со претседателот Пендаровски и неговата сопруга

Активистот Гордана Лолеска од Здружението за поддршка за лицата со ретки болести „Ретко е да си редок“ од Охрид, денеска оствари Велигденска средба со претседателот на Република Македонија Стево Пендаровски и неговата сопруга Елизабета Ѓоргиевска. – Благодарам за големата почит Повеќе